Op de camping

Zwembad

 

 Het zwembad bestaat uit drie verschillende baden, waaronder één groot zwembad met een diepte van 1.40 m., één kleuterbad met een diepte van 0.40 cm. en één peuterbadje met een diepte van 10 cm. Tevens kunt u heerlijk relaxen en ontspannen op de waterbubbelbank, een baantje trekken of door de stroomversnelling zwemmen. Het water van het zwembad is verwarmd. u kunt zich in het naastgelegen zwembad-sanitair omkleden en afspoelen. Tevens zijn hier toiletten aanwezig. Wilt u komen zwemmen maar bent u geen campinggast? Bel voor de zekerheid de receptie.

zwemvierdaagse_20140813144559.jpg
nieuws-manage-de-otterberg-drenthe-1024x

Manege

 

Vindt u het leuk om in uw vakantie te paardrijden óf heeft u zelf een paard of pony die u graag mee wilt nemen op vakantie? Zowel beginnende ruiters als ervaren ruiters, met eigen paard, kunnen terecht bij Familiecamping De Otterberg. De manege, direct aan de camping gelegen, beschikt over 13 ruime stallen.

Tevens beschikt de manege over een eigen rijhal met bak van 20 bij 40 meter én fanatieke gediplomeerde instructrices die u graag kennis laten maken met de sport paardrijden! 

1531320899_990_Vanmiddag-hebben-we-de-vi

Vissen in de visvijver

 

Veel kampeerders vinden het fijn om tijdens hun vakantie te gaan vissen en geef ze eens ongelijk. Vaak wordt er gevraagd of dat ook op Familiecamping De Otterberg mogelijk is. Het is zeker mogelijk om te vissen op Familiecamping De Otterberg, er zwemt namelijk genoeg vis (we kunnen echter geen garantie geven dat u ook daadwerkelijk iets vangt). In onze visvijver kunt u in de zomermaanden vissen op diverse soorten vis waaronder grote en kleine karpers, voorns, baars en brasems. U heeft hiervoor geen vergunning nodig!

animatie-op-het-strand_20140730195855.jp

Animatie team

 

Wanneer de kinderen genieten en de tijd van hun leven hebben met de activiteiten, georganiseerd door het animatieteam, kunt u genieten van uw welverdiende vakantie. Het super enthousiaste animatieteam staat (bijna) de hele dag voor u klaar zodat u en uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen! Knutselen, voetballen, een speurtocht lopen, lekker dansen in de minidisco of kinderbingo spelen. Dit gebeurt natuurlijk onder leiding van een team enthousiaste en ervaren begeleiders.

Speelfaciliteiten

Op de familiecamping de Otterberg zullen kinderen zich uitstekend vermaken. Stap aan boord in de Monorail en fiets over de rails in de lucht. Het wagentje, de auto óf helikopter, heeft plek voor twee personen. De oudere kinderen kunnen genieten van de leuke glijbanen met verschillende lengtes waar ze snel vanaf kunnen sjezen. Tevens is er een klimwand aanwezig op Familiecamping De Otterberg voor de stoerdere kinderen onder ons. In het hoogseizoen is een animatieteam aanwezig op onze camping. Het animatieteam vermaakt de kinderen en houdt ze bezig met allerlei leuke spel- en sportactiviteiten, voorstellingen en zingen.

home-familiecamping-de-otterberg.jpg
ballorig-groningen-14-maart-2016-162-van

Speelhal

 

Is uw kind niet weg te slaan uit een ballenbak of van de trampoline? Onze binnenspeeltuin is ideaal voor een dag flink ravotten, zeker als het buiten regent. Zo geeft de ballenbak waanzinnig veel speelplezier voor peuters en kinderen tot en met 12 jaar oud. De binnenspeeltuin biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier met springkussens, een ballenbak, een poolbiljart, een airhockeytafel een tafeltennistafel en kunnen kinderen ook trampolinespringen. 

Tiener Disco

Lijkt uw puber zich intussen nergens anders voor te interesseren dan voor de mobiel met Insta en Snapchat? Het valt mee, al komt u niet meer weg met ‘ze hebben hier drie glijbanen en een ijsjesmachine’. Ga jij kamperen met tieners? Dan moet er natuurlijk wel wat te doen zijn voor hen. Op camping de Otterberg beschikken ze over een discoruimte speciaal voor alle tiener kampeerders. Hier kunnen ze zichzelf zijn, andere pubers ontmoeten en zich lekker uitleven. Kom samen met al jouw leeftijdsgenoten naar onze discoruimte én dans samen op de leukste hits. En de discoverlichting… die maakt jouw vakantiefeestje helemaal compleet!

FB_IMG_1484212181834.jpg
data.620xC1140x760+0+-40.620x414.jpg

Sportveld

 

Onze jeugd houdt tegenwoordig van actie en spanning in de sport. En een potje panna spelen is daar het antwoord op. Op onze familiecamping staat één mooi pannaveld waar de kinderen lekker een balletje kunnen trappen. Het pannaveld is voorzien van twee minigoals voor het pannakooi voetbal. Het pannaveld is volledig omheind zodat uw kinderen veilig kunnen spelen. Het pannaveld is een échte uitdaging voor de voetballers onder ons! Speel spellen als flessenvoetbal of groepsvoetbal.

2021-03-03_11-30-09.jpg

Sanitair

Bij Familiecamping De Otterberg zijn in totaal vier moderne sanitair gebouwen aanwezig én bij onze horeca is een zwembad sanitair ruimte. Tijdens het kamperen zal u dagelijks gebruik maken van de sanitair gebouwen. Het grote sanitair gebouw is uitgerust met een speciale familiebadkamer die voorzien is van een whirlpool. Daarnaast is er een invalidenbadkamer, babybadkamer, douches en toiletten en wastafels met warm- en koud water aanwezig. Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan zodat ons sanitair altijd fris en schoon is.

CampingDeVeluwseWagen_Emst_096.jpg

Parkeren

Bent u gast bij Familiecamping De Otterberg dan mag u maximaal één auto bij uw plaats zetten. Komt u met meerdere auto’s, dan dient u de extra auto buiten de camping te parkeren. Bezoekers zijn van harte welkom op de camping. Bezoekers kunnen de auto op de parkeerplaats voor de slagboom parkeren.

wifi-ontvangst-verbeteren-1.jpg

WiFi

Een camping zonder WiFi is bijna ondenkbaar geworden in deze tijd. En ook op vakantie willen mensen toegang hebben tot internet via hun smartphone, tablet of laptop. De camping beschikt over WiFi aansluiting zodat u als gast gebruik kunt maken van gratis draadloos internet.

Camping de Otterberg 

 

Gaat u kamperen met kinderen? Heerlijk, ze rennen de hele dag buiten rond met andere kinderen en kunnen zich uitleven met de vele sport-, speel- en spelmogelijkheden. Naast het zwembad bevindt zich een grote speeltuin, waar de kinderen zich tussen het zwemmen door ook ontzettend goed kunnen vermaken. Ga op verkenning en stap samen in de monorail, maak een ritje op een pony of (bij slecht weer) kunnen zij altijd terecht in ons indoor speelparadijs. Tevens kunnen natuurliefhebbers en buitenmensen genieten van een mooie wandeling, fietstocht of houdt u liever van kanovaren of vissen? Bij Familiecamping De Otterberg is alles mogelijk!