top of page

Ready2Fight is een trotse leverancier van topproducten

Vooraanstaande merken in binnen en buitenland

Essimo/LEO begrijpt wat er nodig is om een ​​atleet, een artiest en een jager te zijn. De geest die de gekmakende honger naar glorie en grootsheid drijft, staat recht evenredig met de behoefte aan zelfverbetering.

Het resultaat: hoogkwalitatieve, technologisch verantwoorde en betaalbare producten in de lijnen Fitness, Boksen, MMA, BJJ en Muay-Thai die is gebouwd om uw trainingservaring te verbeteren en u een carrière bij te houden.

Wat we het beste weten - zijn de pijnen die daarmee gepaard gaan. Dat is waarom wij geloven dat het niet uitmaakt wat de kosten zijn - JIJ, de atleet komt eerst.

  Ons gevecht begon in 1985  in de buitenwijken van Noord-Holland. Het was tegen de opkomende vloed van Amerikaanse, Japanse  vechtsportmerken te duur voor de gemiddelde Nederlander om te sporten. Ready2Fight wilde deze balans herdefiniëren, en daarmee de filosofie van Combat Sports and Fitness.

Vandaag de dag heeft Reay2Fight zich gevestigd als het leidende nationale Combat Sports  uit het kleine Friesland, dat niet alleen de Friese markten domineert, maar ook anderen.

Met een klantenbestand van meer dan  50.000  tevreden gebruikers wereldwijd, zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende op e-commerce gebaseerde combatsports leveranciers in de wereld met een onfeilbare klantenservice, gratis levering aan de meeste delen van de wereld en natuurlijk onze ongeëvenaarde kwaliteit.  - Wij kopen rechtstreeks in bij de fabrikant, daarom dat we onze producten tegen een aantrekkelijk tarief kunnen prijzen zodat de eindconsument ervan kan genieten.

Voor ons is dit slechts het begin en worden we gewoon opgewarmd. Wanneer we onze weg naar de weegschalen vinden - zijn we  krachtig en klaar om te domineren. Het zal niet lang meer duren voordat onze uitrusting jou en daarmee de grootheid bedekt.

Wij geven atleten van alle niveaus wat ze nodig hebben om te slagen - technologisch geavanceerde hoogwaardige sportproducten waarop ze kunnen vertrouwen, speciaal ontworpen om de techniek en prestaties in de lijn van Martial arts te verbeteren.

Of het nu een sportschool, ring, kooi of mat is - U brengt de WIL - wij zullen de WEG effenen.

 
bottom of page