Locaties

Wij trainen in twee verschillende dojo's. Door de weeks trainen we op onze vaste locatie aan de Dominee Kingweg 10 in Heerenveen. Op de zaterdag trainen we met ons selectie team in de dojo van Sportstad.

Dojo 1. Dominee Kingweg 10

 

Deze dojo is onze vaste traingings ruimte. Op dit adres trainen we alle door de weekse dagen. Deze dojo was voorheen de dojo die gebruikt werd door het CIOS voor deze naar Sportstad verhuisde.

Deze dojo bestaat uit een zeer grote ruimte met 4 wedstrijdvlakken. De ruimte is zo groot dat deze door een scheidingswand in tweeën gesplitst kan worden. Zo ontstaan er twee afzonderlijke ruimtes waar ongestoord in lesgeven kan worden. Dit kunnen we inzetten als de groepen op twee verschillende niveau's getraint worden.

Dojo 2. Sportstad Heerenveen

 

Op de zaterdag trainen we in de dojo van Sportstad. Deze dojo is zeer ruim en bevind zich helemaal bovenin Sportstad. Ook deze dojo is voorzien van 4 wedstrijdvlakken.Op deze lokatie trainen we met ons selectie team. Dit is het team waar mee we ons voorbereiden op komende gala's. Deze training is zwaarder en technisch moeilijker dan de doorgaande lessen. Deze lessen vallen buiten het abonnement en worden dan ook apart in rekening gebracht,

OPENINGSTIJDEN

Jeugd-training:

Dominee kingweg 10 H'veen

* Maandag     16:45 - 17:45

* Donderdag  17:00 - 18:00

 

Volwassen / selectie-training:

Dominee kingweg 10 H'veen

* Dinsdag        20:30 - 21:30

* Donderdag   18:00 - 19:00

Selectie-training

Sportstad H'veen

* Zaterdag  16:00 - 17:30 

ADRES

Dominee Kingweg 10
8446 KZ  Heerenveen
checkupandhealth@gmail.com

Tel: 06-17644610
 

VIND ONS
  • Instagram - White Circle
  • w-facebook

© 2018 by CAH SPORTS  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now