top of page

Reglement CAH Sports

Ieder lid van CAH Sports dient op de hoogte te zijn van de punten in dit reglement. Deze regels zijn er om het sporten voor iedereen plezierig en veilig te laten verlopen.

 1. Je bent maximaal 10 minuten voor de les begint aanwezig in de kleedkamer. Tijdens het omkleden houd je het rustig zodat je niet de les die nog bezig is verstoord. Ook ná de les houd je het rustig zorg je er voor dat je binnen 10 minuten klaar bent met omkleden en weer buiten staat. 

 2. Voor en na de les ga je niet buiten in groepjes buiten hangen, wij trainen in een woonwijk en we willen geen overlast       veroorzaken.

 3. Een ieder dient vóór aanvang van de les zijn/haar sportkleding en benodigdheden1 in orde te hebben. Dit betekend dat je dus klaar bent met omkleden en je je bokshandschoenen en scheenbeschermers aan hebt vóór je de kleedkamer uit komt.

 4. Je bent verplicht je benodigdheden1 in orde te hebben tijdens het sporten! Als dit niet het geval is zullen wij je naar huis sturen en dit melden aan je ouders (-18). Dit om misverstanden te voorkomen. Veiligheid boven alles!

 5. Je dient bij je te hebben: bokshandschoenen, scheenbeschermers, bitje, tok (en dames vanaf 11 jaar een borstbeschermer).

 6. Je krijgt bij inschrijving een T-shirt van CAH Sports, wij verwachten dat je deze tijdens de training dan ook draagt. Ben je je T-shirt kwijt of pas je ‘m niet meer dan ben je verplicht bij ons een nieuwe te kopen voor €15,-. Eenheid en gelijkheid is namelijk belangrijk binnen onze sport.

 7. Mocht je iets kwijt raken tijdens de trainingen dan is CAH-Sports hier niet verantwoordelijk voor. Evt. kosten kunnen dan ook niet op CAH Sports worden verhaald. Kwijtgeraakte sport benodigdheden1 dien je zelf opnieuw aan te schaffen vóór de volgende les, dit is namelijk geen excuus om je spullen niet op orde te hebben.

 8. Onderlinge strijd/ruzie welke ontstaan is buiten de sportlessen accepteren wij niet tijdens het sporten. In de les gedraag je je neutraal tegenover iedereen, dus ook tegenover diegene waar je strijd/ruzie mee hebt. Als we dit wel merken worden beide partijen voor de duur van 2 weken geschorst. Benut deze tijd om dingen op te lossen, pas daarna mag je weer deelnemen aan de les. Bij vechtsport staat respect voor elkaar op nr 1.

 9. Binnen CAH Sports is er ook een selectie team. Dit team is door CAH Sports samengesteld met vechters die serieus trainen voor wedstrijden. Als je wordt uitgekozen volgt er altijd eerst een individueel gesprek. De selectie is niet vrijblijvend, hier zitten dus verplichtingen aan vast. Als wij zien dat je je niet aan deze verplichtingen houd zullen wij je per direct uit de selectie zetten en zul je weer opnieuw moeten laten zien dat je serieus wilt trainen voor wedstrijden.

 10. CAH Sports is niet verantwoordelijk voor eventuele blessures die tijdens Trainingen en/of wijdstrijden opgelopen worden. Deelnemen is geheel op eigen risico.

 11. Een proefles is éénmalig en is bedoeld om iemand kennis te laten maken met het kickboksen en met onze manier van lesgeven. Tijdens deze les stelt CAH Sports een paar bokshandschoenen en scheenbeschermers ter beschikking. Bij inschrijving dien je vóór de eerste les je eigen sport benodigdheden1 aan te schaffen.

 12. Bij het ontdekken van diefstal en vernieling wordt het lid per direct geschorst tot nader te bepalen handelen. Uiteraard wordt er aangifte gedaan bij Politie.

 13. Bij het toepassen van de Kickboks technieken tijdens vechtpartijen (buiten de lessen van CAH Sports om) en het ontdekken van pesterijen, racistische uitspraken en (ongewenste) intimidatie wordt het lidmaatschap per direct wordt stop gezet. De persoon in kwestie dient het resterende bedrag tot einde contract dan per direct in één keer te betalen.

 14. CAH Sports vind ontucht op wat voor manier dan ook onacceptabel! Iedereen die iets hoort of ziet is ten aller tijden verplicht dit aan CAH Sports te melden. Alleen zo houden wij het sporten veilig voor iedereen!

 15. Als communicatiemiddel gebruikt CAH Sports de SportEasy app. Hier zullen we belangrijke mededelingen doen wat betreft de lessen. Alle leden zijn verplicht zich bij deze app aan te melden en er voor te zorgen dat berichten van deze app binnen komen. Daarbij dienen alle leden naam, adres, telefoonnummer en email adres in te vullen (deze zijn alleen zichtbaar voor de trainers). Maximaal één uur voor het begin van de les meld je je aanwezig als je komt trainen.

 16. Bij aanwijsbare ziekte is het mogelijk je abonnement voor maximaal 3 maanden te bevriezen. Dit dien je schriftelijk aan te geven bij CAH Sports. In deze periode wordt er geen contributie geïncasseerd. De duur van bevriezing wordt aan het einde van je abonnement opgeteld.

 17. De maandelijkse contributie wordt rond de 26e van iedere maand automatisch geïncasseerd. Hiervoor geef je toestemming met het tekenen van het inschrijfformulier. Bij welke vorm van stornering dan ook worden er administratie kosten van €10,- in rekening gebracht. Bij meer dan twee maanden achterstand wordt het abonnement beëindigd en dien je het achterstallige én resterende abonnementsbedrag per direct in één keer te voldoen.

bottom of page